Disclaimer

De informatie die op HostingInsider.nl wordt verstrekt, is bedoeld om algemene informatie te verstrekken over webhosting en gerelateerde onderwerpen. Hoewel we onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site actueel en nauwkeurig is, kunnen we de volledigheid, betrouwbaarheid of nauwkeurigheid van deze informatie niet garanderen.

HostingInsider.nl is niet verantwoordelijk voor enige actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze site vindt. Voordat u enige beslissing neemt of actie onderneemt die mogelijk gevolgen kan hebben voor uw website of bedrijf, raden we u aan professioneel advies in te winnen.

Op HostingInsider.nl maken we gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website te monitoren en te analyseren. Deze informatie wordt gebruikt om de website-ervaring te verbeteren. We slaan echter geen persoonlijke gegevens van onze bezoekers op en delen geen informatie met derden.

Hoewel onze website links naar externe websites kan bevatten, hebben we geen controle over en nemen we geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites.

Deze disclaimer is van toepassing op de maximaal toegestane omvang onder de toepasselijke wetgeving en is niet bedoeld om rechten te beperken die u mogelijk anders zou hebben.

Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Dank u voor uw bezoek aan HostingInsider.nl. Aangemaakt op 11 juli 2023